Phone :
+30 2310 480790
Address :
Thessaloniki, G. Tsontou 27-29, 54627 Greece
London, Kemp House 160 City Road, EC1V 2NX UK
Email :
info@paramount.gr
Language :
EL / EN

Branding

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το κάνετε σωστά!

Στην Paramount S.A. έχουμε μια διαφορετική αντίληψη.

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Ξεκινάτε τώρα την επιχείρηση σας ή θέλετε να επαναπροσδιορίσετε την εταιρική σας εικόνα;

Στην Paramount A.E μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το κάνετε σωστά.

Εμπνευστήκαμε και σχεδιάσαμε, για περισσότερες από 500 επιχειρήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα με συνεκτική επικοινωνία και εφαρμογές στο σύνολο του επικοινωνιακού τους υλικού.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε

– ΛΟΓOΤΥΠΑ που μένουν χαραγμένα στο μυαλό των καταναλωτών

– ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ που μεταφέρει αποτελεσματικά και επικοινωνεί τις αξίες και την εικόνα της επιχείρησής σας

– ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑΣ που ενοποιούν και συνθέτουν την εταιρική εικόνα, από έναν folder έως τις εταιρικές εγκαταστάσεις

– ΕΤΑΙΡΙΚΑ & ΠΡΟΙΟΝΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ τα οποία πουλάνε τα προϊόντα σας, ακόμη και όταν εσείς δεν είστε εκεί

Αν ο στόχος σας είναι να διακριθείτε, να έχετε μια ανταγωνιστική παρουσία και να δημιουργήσετε μια μεγάλη οικονομική αξία για το δικό σας brand, η δημιουργική ομάδα μας είναι στη διάθεση σας.

Ένα ισχυρό brand προσθέτει αξία στην επιχείρησή σας, περισσότερη και από τα ίδια της τα περιουσιακά στοιχεία. Αν διαχειριζόσασταν, για παράδειγμα, το brand της Microsoft και θέλατε να το πουλήσετε, θα αρχίζατε τις διαπραγματεύσεις σας από τα πάγια της εταιρείας σας; Από τις εγκαταστάσεις σας; Από το προσωπικό σας;  Ή από την αξία της μάρκα σας; Η αξία της μάρκας υπερβαίνει κατά πολύ εκείνη των πραγματικών υλικών περιουσιακών στοιχείων.

Brand είναι τα συναισθήματα και οι εντυπώσεις που έχουν οι καταναλωτές για ένα προϊόν και μία επιχείρηση. Με άλλα λόγια, brand είναι το τι πιστεύουν οι καταναλωτές για σας και το προϊόν σας.

Branding είναι το σύνολο των στοχευμένων ενεργειών που κάνει μια επιχείρηση για να δημιουργήσει μια κοινή συναισθηματική και εμπειρική αντίληψη στους καταναλωτές αναφορικά με το σύνολο των χαρακτηριστικών, την ποιότητά και την εικόνα της ίδιας και των προϊόντων της.

Ένα επιτυχημένο Branding μειώνει κατά πολύ το κόστος της διαφημιστικής δαπάνης και πολλαπλασιάζει τα αποτελέσματα των πωλήσεων.

Η επιτυχία του σχεδιασμού εξαρτάται από τη μεθοδολογία που ακολουθείται. Στην Paramount A.E., η μεθοδολογία μας αποδίδει, καθώς ακολουθούνται στρατηγικά και μεθοδικά βήματα.

Πρώτα, εξετάζουμε τις ανάγκες και τα σημεία που θεωρούμε μοναδικά στην επιχείρησή σας και σας δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Αφού λάβουμε υπόψη μας όλες τις παραμέτρους, συζητάμε μαζί σας για να καθορίσουμε από κοινού το όραμά σας.

Με σύγχρονες ερευνητικές μεθόδους και εργαλεία, αναλύουμε τη συμπεριφορά του καταναλωτή και καθορίζουμε τις ομάδες καταναλωτών (target groups) που μας ενδιαφέρουν. Στη συνέχεια δημιουργούμε τα βασικά στοιχεία του brand, την προσωπικότητά του και την υπόσχεση που εμπνέει. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν τη βάση για τη δημιουργία του λογοτύπου.

Έχοντας δημιουργήσει μία αποτελεσματική βάση, ξεκινούμε την οικοδόμηση του brand σας. Παράλληλα, καθορίζουμε συγκεκριμένες επικοινωνιακές γραμμές και διασφαλίζουμε ότι κάθε ευρώ που δαπανάτε για επικοινωνία επενδύεται σε ένα συγκεκριμένο εταιρικό στόχο και μια συγκεκριμένη στρατηγική επίτευξής του.

Όχι. Το Branding υπερβαίνει κατά πολύ το λογότυπο ή την εταιρική ταυτότητα. Το brand είναι η συλλογική αντίληψη των καταναλωτών για μια επιχείρηση και τα προϊόντα της, που ορίζεται από τα συναισθήματά τους σχετικά με το λογότυπο , την εικαστική έκφραση της διαφήμισης, την εξυπηρέτησή τους και το τελικό προϊόν.

Ως γραφικό σύμβολο, ένα λογότυπο είναι σαν την εθνική σημαία μιας χώρας. Οι πολίτες όλων των εθνών έχουν μεγάλη υπερηφάνεια για το εθνικό τους σύμβολο, επειδή σχετίζεται με την ιστορία τους και τα επιτεύγματά τους. Κάποιος που δεν έχει δει ποτέ τη σημαία κάποιου έθνους ή τη βλέπει για πρώτη φορά μπορεί να έχει τα ίδια συναισθήματα;

Ένα λογότυπο χτίζεται με την πάροδο του χρόνου, καθώς οι καταναλωτές αλληλεπιδρούν με το εμπορικό σήμα, μέσω πολλαπλών σημείων επαφής και δημιουργούν σαφή ιδέα για τις αξίες και τις αρχές του brand.

Τα σημεία επαφής μπορεί να είναι η συσκευασία και το πώς το προϊόν εμφανίζεται στο ράφι ή ο τρόπος με τον οποίο δεχόμαστε τις κλήσεις των καταναλωτών στην επιχείρηση, ο τρόπος της διαφήμισης, η ποιότητα των εντύπων, η ποιότητα των φωτογραφιών και των videos, ακόμη και η ταχύτητα της παράδοσης του προϊόντος.

Στην Paramount Α.Ε. γνωρίζουμε ότι η δημιουργία ενός λογότυπου είναι μόνο το πρώτο βήμα σε ολόκληρη τη διαδικασία χτισίματος του brand. Ωστόσο, είναι ένα σημαντικό σημείο και από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε.

Οι γνώσεις κι οι ικανότητές μας στο Brand Design εδώ και 31 χρόνια συνέβαλαν στο να αναπτυχθούν και να διακριθούν πολλές εταιρείες ποικίλων μεγεθών.

Mε τις ενέργειές μας επιτύχαμε οι πελάτες μας να βελτιώσουν την εικόνα τους και να χτίσουν αποτελεσματικά τη μάρκα τους.

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να ωθήσουμε το εμπορικό σας σήμα στην κορυφή του κλάδου σας.

Κερδίστε χρόνο και χρήματα αναθέτοντας το branding της επιχείρησής σας στην Paramount A.E. Τηλεφωνήστε τώρα στο 2310 480 790 και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα αναλάβει ταχύτατα να οργανώσει όλα τα απαραίτητα βήματα για τη σχεδίαση του branding σας.

Επιλέξτε μας και αξιοποιείστε την 30+ εμπειρία μας!

OI ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Το μόνο σίγουρο είναι οτι οι συνεργασίες μας κρατάνε για χρόνια

torre
07_magic_park
alfanet
alpha_bros
tedra
06_asterokosmos
09_deth_Helexpo
08_Helexpo
ασ μιλησουμε

για το επόμενο project σας .

Ακούμε. Σχεδιάζουμε. Υλοποιούμε

paramount-logo
Thessaloniki

G. Tsontou 27-29,
54627

Greece

info@paramount.gr
+30 2310 480790

London

Kemp House 160 City Road,
EC1V 2NX

United Kingdom

hello_uk@paramount.gr
+44 0 20 8064 1521

Privacy and Terms
Certifications
Μετάβαση στο περιεχόμενο